Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις και επισκευές κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, σε όλη την Ελλάδα. Διαθέτουμε όλες τις ειδικότητες με πολυετή εμπειρία στις ανακαινίσεις και πληθώρα έργων.

Διεύθυνση url: Technical Expresss
Κατηγορία:  Σπίτι | Οικογένεια
Facebook: Technical Expresss

Η Technical Express αναλαμβάνει την ανακαίνιση, την επισκευή, τη διαμόρφωση και την ολοκληρωμένη δόμηση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου. Η ανακαίνιση του σπιτιού σας ξεκινάει με ένα τηλεφώνημα στο 210 277 0313 η 694 704 0482 για να λάβετε δωρεάν προσφορά ανακαίνιση σπιτιού από εμάς! Εξειδικευόμαστε σε ανακαινίσεις και κατασκευές σπιτιών! 

Η εμπειρία του προσωπικού μας, εξασφαλίζει ένα άριστο αποτέλεσμα χωρίς “κρυφές χρεώσεις” κορυφαία υλικά και εξειδικευμένο προσωπικό. Από την επιλογή των υλικών έως και την παράδοση του έργου, εργαζόμαστε με υπευθυνότητα και σεβασμό απέναντί σας! Κάθε επιτυχημένη ανακαίνιση σπιτιού είναι το αποτέλεσμα του ειδικού σχεδιασμού. 

Σκέφτεστε να ανακαινίσετε το σπίτι σας και ψάχνετε για μια εταιρεία που θα σας καθοδηγήσει, θα σεβαστεί τις επιθυμίες σας και θα σας βοηθήσει να τις πραγματοποιήσετε; Εάν ναι, τότε απλά… ελάτε στην Technical Express. Χρησιμοποιήστε τον οδηγό μας για συμβουλές για κάθε βήμα της ανακαίνισης σπιτιού καθώς και για τις υπηρεσίες ανακαίνισης που προσφέρει η Technical Express.

 


Ετικέτες (λέξεις κλειδιά): Ανακαίνιση Σπιτιού, Ανακαίνιση Κουζίνας, Ανακαίνιση Μπάνιου, Υδραυλικές εργασίες, Αλουμίνια κουφώματα, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Ξυλουργικές Κατασκευές, Ελαιοχρωματισμοί, Θερμομονώσεις, Θερμοπροσόψεις