Με το Greek Websites Directory έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε τα sites σας (eshop, εταιρική σελίδα, ενημερωτικά, κ.α) μέσα από τις υπηρεσίες μας.

Δωρεάν Καταχώρηση

Με το Greek Websites Directory έχετε την ευκαιρία να καταχωρήσετε τα sites σας εντελώς δωρεάν. Η διαφορά με τις υπόλοιπες κατηγορίες είναι οτι ο σύνδεσμος του site δεν μπορεί να εμφανίζεται ενεργός. Για την δωρεάν καταχώρηση ιστοσελίδας πατήστε τον παρακάτω κουμπί:

Καταχώρηση ιστοτόπου websitePremium Κατηγορία

H Premium κατηγορία περιλαμβάνει την Simple, Advanced και Professional καταχώρηση

Όποιο επίπεδο της Premium κατηγορίας και να επιλέξετε, μπορείτε να καταχωρήσετε έως και 3 websites:

Χαρακτηριστικά της Premium κατηγορίας
Περιγραφή του website σας
Εμφάνιση του λογότυπου σας
Εμφάνιση της Αρχικής σελίδα σας (προαιρετικό)
Με δική σας κατάληξη url στην καταχώρηση (εμφανίζεται στην google)
Με δική σας περίληψη στην καταχώρηση (εμφανίζεται στην google)
Προσθήκη συνδέσμου (doFollow)
Επιπλέον προσθήκη συνδέσμου (doFollow) μέσα στο κείμενο


Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει!

Simple (έως 3 sites) Advanced (έως 3 sites) Professional (έως 3 sites)
1 € / μήνα 10,00 € / χρόνο 25,00 € για πάντα

Σημείωση: Μετά την καταχώρηση, δεν μπορεί να αλλάξει το όνομα του καταχωρημένου domain name του ιστότοπου σας σε κάποιο άλλο. Επίσης, για την Advanced και Professional καταχώρηση, τυχόν διορθώσεις που μπορεί να σας ξέφυγαν μπορούν να γίνουν εντός 3 μηνών από την δημοσιοποίηση τους.


Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα στην Simple καταχώρηση site, στην Advanced και στην Professional καταχώρηση. Για να καταχωρήσετε την ιστοσελίδα σας σε μια από τις παραπάνω κατηγορίες πατήστε το παρακάτω κουμπί:

Καταχώρηση ιστοτόπου website

Ακόμα περιμένετε; Καταχωρήστε το site σας και δείτε το να ανεβαίνει στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης της Google. Τόσο η Δωρεάν, όσο και οι υπόλοιπες κατηγορίες καταχωρήσεων, κάνουν την διαφορά στην δημοτικότητα του ιστοτόπου σας. Τόσο τα Marketing agencies όσο και απλοί ιδιώτες, μας έχουν εμπιστευτεί και έχουν δει την σελίδα των πελατών τους ή της επιχείρησής τους να ανεβαίνει σε δημοτικότητα.