Με το Greek Websites Directory έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε τα sites σας (eshop, εταιρική σελίδα, ενημερωτικά, κ.α) μέσα από τις υπηρεσίες μας.


Δωρεάν Καταχώρηση

Με το Greek Websites Directory έχετε την ευκαιρία να καταχωρήσετε τα sites σας εντελώς δωρεάν.


Χαρακτηριστικά της Δωρεάν καταχώρησης:
 1. Περιγραφή του website σας
 2. Εμφάνιση του λογότυπου σας
 3. Εμφάνιση της Αρχικής σελίδα σας (προαιρετικό)
 4. Χωρίς ενεργό σύνδεσμο στην διεύθυνση url
Για την δωρεάν καταχώρηση ιστοσελίδας πατήστε τον παρακάτω κουμπί:

Premium Καταχώρηση

H Premium καταχώρηση σας φέρνει ψηλότερα στην κατάταξη των αποτελεσμάτων της Google και πιο συγκεκριμένα στην λέξη-κλειδί που επιθυμείτε! Μην αργείτε, κάντε την Premium καταχώρηση και ξεχωρίστε από τον ανταγωνισμό.

Χαρακτηριστικά της Premium καταχώρησης:
 1. Περιγραφή του website σας
 2. Εμφάνιση του λογότυπου σας
 3. Εμφάνιση της Αρχικής σελίδα σας (προαιρετικό)
 4. Προσθήκη πρώτου (1) ενεργού συνδέσμου (DoFollow link) στην διεύθυνση url
 5. Προσθήκη λέξης-κλειδιού με δεύτερο (2) ενεργό συνδέσμο (DoFollow link) στον τίτλο του site σας. Μπορείτε να δηλώσετε την "λέξη-κλειδί" της αρεσκείας σας!
 6. Προσθήκη ενός ακόμη τρίτου (3) ενεργού συνδέσμου (DoFollow link) σε οποιαδήποτε λέξη ή φράση που εμπεριέχεται μέσα στο κείμενο που θα μας στείλετε μέσω της ειδικής φόρμας.

Για να προχωρήσετε στην Premium καταχώρηση πατήστε το παρακάτω κουμπί:


Συχνές Ερωτήσεις:

Πόσο κοστίζει η Premium καταχώρηση website; Απλοποιήσαμε τον τιμοκατάλογο μας και σας προσφέρουμε την δυνατότητα να καταχωρήσετε το site σας στην απίστευτη τιμή των 10 ευρώ για πάντα! Χωρίς καμία δέσμευση ή πάγια.

Ποια η διαφορά DoFollow και NoFollow link? Όταν στην δημοσιευμένη premium καταχώρηση ο σύνδεσμος (link) είναι "DoFollow", αυτό σημαίνει οτι το GreekWebsitesDirectory "αφήνει" την Google να ανιχνεύσει και να "ακολουθήσει" τον σύνδεσμο και με την σειρά της να τον προωθήσει στα αποτελέσματα πιθανής αναζήτησης σε μια συγκεκριμένη κατάταξη. Όταν είναι "NoFollow" ο σύνδεσμος δεν διαβάζεται από την μηχανή αναζήτησης της Google, εντοπίζεται μεν αλλά δεν έχει την ίδια δυναμική με ενα "DoFollow" σύνδεσμο. Προσοχή: Οι περισσότεροι κατάλογοι τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, δεν δημοσιεύουν τους συνδέσμους τους σε DoFollow κατάσταση.

Τι είναι η λέξη-κλειδί? Είναι η λέξη που αντιπροσωπεύει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρονται σε ένα site και επίσης η λέξη αυτή να είναι αντικείμενο αναζήτησης για τους επισκέπτες σας. Άρα για παράδειγμα, αν το σαιτ σας πουλάει είδη υπόδησης και το url είναι brownshoes.gr, η σωστή λέξη-κλειδί για να ενσωματωθεί στο url σας είναι "Δερμάτινα παπούτσια", με αυτόν τον οδηγούμε τον υποψήφιο πελάτη που ψάχνει για δερμάτινα παπούτσια στο google, να δει στα πρώτα αποτελέσματα το δικό σας site.

Πως καταλαβαίνω αν ο σύνδεσμός μου είναι DoFollow σε μια σελίδα; Είναι απλό, αν για παράδειγμα έχεις firefox περιηγητή (browser), μπαίνεις στην σελίδα που είναι ο σύνδεσμος (link) που σε ενδιαφέρει και πατάς κάπου μέσα στην σελίδα δεξί κλικ, μετά επιλέγεις Inspect (Eπιθεώρηση), έπειτα πατάς Ctrl+Shift+C και με το ποντίκι στοχεύεις τον σύνδεσμο που σε ενδιαφέρει μέσα στην σελίδα. Αυτό ήταν! Αν στην ανάλυση που περιέχεται στο κάτω πλαίσο, μεσα στον κώδικα βλέπεις κάπου να γράφει πχ. href="http://example.com/" rel="nofollow" target="_blank" τότε βλέπεις την απάντηση ο ίδιος!

Τι πρέπει να προσέχω πρίν την καταχώρηση; Δεν υπάρχουν ψιλά γράμματα στους κανονισμούς μας, οι βασικοί κανόνες πριν κάνουμε μια καταχώρηση είναι:

 1. To website που ειναι προς καταχώρηση να είναι Ελληνικό, δηλαδή να είναι ελληνικών συμφερόντων και να διαβάζεται και στην ελληνική γλώσσα.
 2. To website που είναι προς καταχώρηση να μην είναι ύποπτο, να μην είναι δηλαδή προϊόν υποκλοπής ή ενδεχόμενης απάτης και να μην περιέχει προσβλητικό περιεχόμενο.
 3. Και οι τρείς (3) σύνδεσμοι μιας καταχώρησης, να καταλήγουν στο ίδιο domain name.

kataxorisi-top-greek-sites-se-lista

Ακόμα περιμένετε; Καταχωρήστε τον ιστότοπό σας (website) και δείτε το να ανεβαίνει πρώτο στην κατάταξη των αποτελεσμάτων της Google. Κάντε την διαφορά και ξεχωρίστε από τον ανταγωνισμό. Ιδιώτες και marketing agencies, μας έχουν εμπιστευτεί και έχουν δει την σελίδα τους να ξεχωρίζει.